Mai mult

Servicii - tehnici de decorare

PRINTARE

Tehnică modernă, practică și extrem de eficientă de decorare a sticlei și ceramicii. Decorul este aplicat direct pe produs care în următoarea etapă trece printr-un proces de ardere și consolidare. Această tehnică garantează o calitate înaltă, durabilitate și preț scăzut!

Vopsire

Proces de colorare a întregii suprafețe a produsului sau a unui element ales. Gamă larga de vopsele disponibilă, precum: lucioasă, mată, metalică, culorile neon și multe altele. Pe produsele colorate prin această tehnică pot fi folosite cu succes și alte tehnici de decorare.

Decalcomanie

Procedeu de decorare realizat prin transpunerea pe suprafața obiectelor din sticlă a imaginilor de pe o hârtie specială, folosită ca suport provizoriu. Decorul poate fi transpus pe exteriorul, interiorul produsului sau chiar pe baza sau urechea acestuia.

Sablare

Sablarea permite decorarea sticlei într-un mod unic si subtil. Rezultatul fiind un decor delicat și estetic cu efect de suprafață satinată. Decor nemuritor, care prezintă o rezistență ridicată la deteriorări mecanice, temperatură sau spălarea în mașina de spălat vase.

Sublimarea

Decorul se caracterizează prin culori deosebit de intense și vii precum și cu o transpunere perfectă a proiectului sau imaginii. Tehnică de decorare perfectă în cazul unui buget redus.

Gravare

Tehnică prin care obținem un decor deosebit în 3D. Decorul este gravat pe suprafața produsului cu atenție la fiecare detaliu. Produsul se caracterizează printr-o durabilitate excepțională și caracteristici estetice și decorative excelente.

Flocking

Metodă extrem de originală de decorare a sticlei și ceramicii, care dă un efect de pluș. Decorul este realizat din mii de fibre mici care sunt aranjate într-o forma anume. Ornamentul este extrem de durabil și eficient.