Mai mult

Despre noi

Creăm sticlă cu gândul la Tine

Misiunea noastră

Având ca țel să devenim Lider European a cărui produse vor fi disponibile oricărui client. Furnizăm cea mai bună calitate și dorim să creăm tendințele pieței oferind cele mai bune soluții.

Peste 20 ani de experiență

Glasmark este o firmă moderna din industria prelucrării sticlei cu o experiență de peste 20 de ani pe piață poloneză și internațională. Prezența noastră la târgurile internaționale precum Macef – Italia, Ambiente – Germania sau HoReCa – Bulgaria și premile primite de ex. „Gazele Biznesu” reprezintă cea mai bună dovadă a succesului societații Glasmark. În ciuda succesului internațional, cel mai important loc pentru noi este orașul nostru – Krosno. Într-un mod activ participăm la viața culturală a orașului, sprijinind toate acțiunile orașului și mai presus de toate, oferind locuri de muncă locuitorilor. Având un portfoliu de produse foarte bogat ne simțim obligați să reprezentăm Polonia pe piața intenațională.

Profesionalismul și munca de echipă

Glasmark are la dipoziție tehnologii moderne care ne permit să vă oferim servicii profesionale de decorare a sticlei precum: șlefuire, gravură, pictare manuală și industrială, sablare, matuire, decalcomanie, flock.

Pasiune și creativitate

Succesul nostru se datorează în primul rând echipei noastre, care ne oferă unul dintre cele mai cautate produse de pe piață – creativitatea. Fără creativitate nu ar exista o ofertă atât de originală, diversitate și numeroasele modele care reflectă pasiunea noastră. Iubim sticla, acesta fiind motivul devotamentului nostru.